پمپ وکیومپمپ وکیوم روغنی

پمپ وکیوم یک دستگاه مخصوص برای ایجاد خلاء است که برای مکش گازها از آن استفاده می شود. در واقع دستگاهی که می تواند این اختلاف فشار بین دو نقطه را ایجاد نماید پمپ وکیوم است. پمپ وکیوم در ۲ مدل روغنی و آبی است.
برای طراحی این محصول  از قطعات با کیفیت بالایی استفاده می شود قیمت پمپ وکیوم بر اساس کاربرد آن ارزیابی می شود. قیمت روز را از ما استعلام بگیرید.

 

به طور کلی پمپ وکیوم به دو دسته تقسیم می شود:

دسته اول پمپ های خلاء است که توسط گازها برداشته می شود و سبب می شود که جا به جایی مثبتی صورت بگیرد. دسته دوم از طریق ذرت و مولکول های گاز چگالنده خواهد شود.

همینطور پمپ وکیوم به دو بخش پمپ انتقال و همینطور پمپ دریافت کننده نیز تقسیم می شود که نام دیگر آن دام انداز است.

در نظر داشته باشید که پمپ های جنبشی و محرکه در لیست پمپ های انتقال قرار می گیرند این روند سبب می شود که گاز از داخل هول داده شود و به سمت بیرون فرستاده شود.

این کار به طور کلی توسط یک بخش مکانیکی مشخص ارزیابی می شود که اغلب در حال چرخیدن است. این چرخش سبب می شود که به مولکول های گاز شتاب وارد شود و ایجاد منطقه کم فشار صورت بگیرد.

زمانی که سطح که نام دیگر آن وکیوم سازی است به حد نصاب رسیده مخزنی با شیر خلا بزرگ بسته شده و ایزوله شده وجود دارد که سبب می شود هر نوع تبادل گاز بین ظرف و پمپ توسط شیر متوقف شود.

نوع دیگر از پمپ وکیوم به نام پمپ های دریافت کننده هستند، یک پمپ دریافت کننده به پمپ جاذب گفت می شود که در مخزن در وضعیت تخلیه قرار دارد. این پمپ ها مولکول های گاز را از طریق جذب حذف می کنند البته از متراکم سازی نیز در این راستا استفاده می شود.

در صورتی که مولکول های گاز ورودی با سطح سرد پمپ تماس داشته باشد گاز در وضعیت متراکم شده قرار می گیرد و این روند سبب می شود که به صورت مایع از دور خارج شود.

پمپ وکیوم آبی

پمپ وکیوم آبی

نام دیگری که برای پمپ وکیوم در نظر گرفته شده است در گردش است.

این پمپ ها به صورت چرخشی جابجایی مثبت می شوند که عملکرد آن ها مانند یک پمپ روتاری یا چرخشی است.

وظیفه این پمپ ها این است که خلاء ایجاد شده و مولکول های خوا حذف شوند.

در واقع وظیفه ایجاد خلاء در این پمپ ها توسط آب تأمین می شود. اگر به نوع کارکرد این پمپ ها دقت شود مشخص است که پمپ های آبی گاهی مانند کمپرسور های گازی فعالیت می کنند.

در این پمپ ها برای داشتن خاصیت فشار بخار مناسب از آب یا هر مایع سازگار با فرآیند وکیوم سازی استفاده می شود. در این پمپ ها از پروانه یا تیغه استفاده شده است و به طور کلی چرخش های حلقه ای مایع را نیز در بر می گیرد. به طور کلی این روند وظیفه خلاء سازی را نیز به درستی انجام می دهد

این پمپ وکیوم آبی در صنایع بزرگ مانند پالایشگاه ها استفاده می شود و به طور کلی هزینه تعمیرات این پمپ ها پایین بوده و راندمان و ماندگاری بالایی دارد.

پمپ وکیوم

پمپ وکیوم روغنی

ساختار مدل های روغنی پمپ های وکیوم مشابه با سایر گزینه است به طوری که در این پمپ ها از روغن و هوا برای خنک سازی استفاده می شود، ساختار به کار رفته در آنها روتور و استاتور بوده و یرا صنایع متوسط مناسب ترین گزینه هستند.

استفاده از این روغن ها بسیار مناسب بوده و تمیزی آن ها نیز در نحوه عملکرد پمپ تأثیر بسزایی دارد.

پمپ وکیوم روغنی به دو دسته تک مرحله ای و دو مرحله ای تقسیم می شود، پمپ های تک مرحله ای با قطع جریان برق عمل خلاءسازی متوقف می کند در مدل های دو مرحله ای از این پمپ ها پس از قطع جریان برق استفاده می شود و امکان وکیوم سازی و مکش تا یک زمان مشخص را دارد.

به طور کلی از مدل روغنی پمپ ها برای کاهش فشار گاز استفاده می شود. این پمپ ها در صنایع چرم سازی ، ساکشن های بیمارستان و صنایع ماشین سازی استفاده می شود.

قیمت پمپ وکیوم به طور کلی بر اساس نرخ مکش و برند پمپ ها ارزیابی می شود همینطور کارایی بالای این پمپ ها نیز از دیگر بخش های قیمت گذاری هستند.

به طور کلی قیمت پمپ های دو مرحله ای بر اساس کاربرد بیشتری که دارد بیشتر از نوع تک مرحله ای است. این پمپ ها عملکردهای قابل قبولی دارند.  

کاربرد پمپ وکیوم

 انواع پمپ وکیوم در صنایع مختلف کاربرد دارند. استفاده از این پمپ‌ها در شرایطی که پمپاژ مواد شیمیایی، روغن‌ها، روانکارها، پمپاژ آب برای واحدهای صنعتی، اسیدها و مواد قلیایی، حلال‌های شیمیایی و موارد دیگر موردنظر باشند توصیه می‌گردد.

صنایع شیمیایی، صنایع غذایی، تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب، کشاورزی، داروسازی و همچنین ساختمان‌های تجاری و مسکونی به نوعی از یکی از مدل‌های پمپ وکیوم استفاده می‌کنند. پمپ‌های وکیوم بخشی از تاسیسات هر ساختمان محسوب می‌شوند.

یکی از مصارف بسیار مهم پمپ وکیوم در منازل است که در جاروبرقی ها استفاده می شود. همینطور برای بیمارستان ها در بخش اتاق عمل گزینه بسیار خوبی است که برای ساکشن های پزشکی و بیمارستانی از این دستگاه بهره می گیرند.

از پمپ وکیوم برای صنایع وکیوم فرمینگ و بسته بندی برای شکل دهی استفاده می شود. در چاپخانه ها از این محصول در ماشین آلات چاپی مورد نیاز قرار می گیرد. برای تزریق طلا یا فلز از این محصول استفاده می شود. در ماشین آلات و سی ان سی و همینطور صنایع چوبی نیز از پمپ وکیوم به طور دقیق استقبال می شود.

عوامل موثر در قیمت پمپ وکیوم

 هنگامیکه قصد دارید پمپ‌های وکیوم را از نظر قیمت و کیفیت ارزیابی کنید، ترجیحاً باید به کاتالوگ محصولات و نحوه عملکرد پمپ در شرایط عملیاتی مختلف دقت کنید.

ظرفیت پمپاژ پمپ‌های وکیوم، توان عملکردی موتور، دور موتور و تمام مشخصات فنی در قیمت پمپ وکیوم اثر دارند. همچنین موارد کاربردی که مشتری از آن‌ها انتظار دارند، در این عامل تاثیرگذار است. جهت اطلاع از قیمت روز پمپ وکیوم از طریق فرم استعلام قیمت فیام اقدام کنید.

مطالب مرتبط

اتومات پمپ آب

اتومات پمپ آب و انواع آن اتومات پمپ آب از وسایل مورد نیاز مخزن های آب می باشند که خاموش …

مخزن پمپ آب

مخزن پمپ آب مخزن پمپ آب از وسایل بسیار پرکاربرد جهت افزایش طول عمر پمپ آب و کاهنده مصرف برق …

گیربکس کتابی

گیربکس کتابی گیربکس کتابی، یک از مدل ها و نمونه های گیربکس صنعتی است. این مدل از گیربکس ها به …

انواع پمپ هیدرولیک

 معیار انتخاب انواع پمپ هیدرولیک  پمپ هیدرولیک می تواند انرژی مکانیکی را به انرژی هیدرولیکی تبدیل کند. البته این دستگاه …

پمپ هیدرولیک دستی

خصوصیات و نحوه ی کارکرد پمپ هیدرولیک دستی انواع پمپ هیدرولیک به صورت دستی، جزو ساده ترین پمپ هایی است …

پمپ هیدرولیک فشار بالا

پمپ هیدرولیک فشار بالا چیست و چه کاربردی دارد؟ در بعضی مواقع، پمپ هایی نیاز است که بتوانند سیال را …

معرفی پمپ هیدرولیک پیستونی

معرفی پمپ هیدرولیک پیستونی پمپ هیدرولیک پیستونی عموما در کارخانجات، کارگاه ها و کارواش ها استفاده می شود. انواع پمپ …

گیربکس صنعتی کوچک

اهمیت کاربرد گیربکس صنعتی کوچک:  چرخ تولید بسیاری از صنایع مختلف نظیر صنعت فولاد، صنعت سیمان، پتروشیمی، نیروگاه، پالایشگاه و …