گیربکس صنعتی
الکتروگیربکس یا گیربکس صنعتی عامل انتقال نیرو از منبع تولید کننده نیرو به مصرف کننده بوده و عامل نیروی جنبشی و حرکتی می باشد. الکتروگیربکس به دو دسته جریان مستقیم و متناوب تقسیم بندی شده که در صنعت از جریان برق متناوب و بصورت تک فاز و سه فاز استفاده می گردد. در ادامه به نحوه انتخاب گیربکس صنعتی پرداخته ایم. انواع گیربکس صنعتی بزرگ که در صنایع پیشرفته استفاده میشود در بهترین برند های آلمانی، ایرانی و چینی موجود است. قیمت گیربکس صنعتی را از فیام موتور استعام بگیرید.
نحوه انتخاب گیربکس صنعتی
گیربکس صنعتی از اجزا به شرح ذیل تشکیل شده است:
- چرخ دنده که بسته به نوع گیربکس دارای شکل و جنس متفاوتی هستند.
- پوسته گیربکس که چرخ دنده ها در درون آن قرار می گیرند و معمولا چدنی است.
- شافتهای ورودی و خروجی که معمولا از جنس فولاد است و می توانند به شکل سوراخ یا شافت باشند. به سوراخ Hollow و به شافت Solid گفته می شود.
- یاتاقان که در جهت تحمل نیروهای وارده از شافت گیربکس بکار می رود.
- کاسه نمد یا نشت بند که برای محافظت بلبرینگ ها از عوامل خارجی مانند گرد و غبار و یا ضربه و محافظت از روغن پوسته گیربکس بکار برده می شود.
- درپوش کنترل روغن
- سرعت ورودی گیربکس
- سرعت خروجی گیربکس
- پیکربندی گیربکس
- گشتاور خروجی مورد نیاز
- دور ورودی
- دور خروجی
- مقدار بار
- ساعت کارکرد در روز
- توان ورودی مرجع (الکتروموتور)
- برنامه گیربکس
- تعداد شروع ( استارت) در ساعت
- روش انتقال
- محیط نصب گیربکس
- دوره کار
- دمای محیط کار
انواع گیربکس صنعتی
از جمله انواع الکتروگیربکس یا موتور گیربکس می توان موارد ذیل را بیان نمود:
- موتور گیربکس حلزونی
- موتور گیربکس هلیکال یا گیربکس شافت مستقیم
- الکتروگیربکس دور متغیر
- الکتروگیربکس کرانویل
- الکتروگیربکس حلزونی
- الکتروگیربکس آویز
هر کدام از انواع گیربکس های فوق دارای ساختار مختص به خود بوده و از نظر کاربری متفاوت با نوع دیگر است. به عنوان مثال گیربکس حلزونی به دلیل کارکرد نرم و خاصیت خود قفل شوندگی در بالابرها و آسانسورها کاربرد فراوانی دارند و یا گیربکس هلیکال دارای صدای کمتر و بازدهی و راندمان بالاتری است.
گیربکس صنعتی SEW
الکتروگیربکس SEW محصول شرکت آلمانی SEW بوده و بیش از ۸۵ سال سابقه درخشان در زمینه تولید انواع گیربکس های صنعتی دارد. شرکت SEW در سال ۱۹۳۱ در آلمان توسط کریستسن پار تاسیس و دارای بیش از ۴۸ نمایندگی در سراسر دنیا می باشد.
بیش از ۱۵۰۰۰ نفر پرسنل آموزش دیده و مجرب شرکت SEW مسئولیت تولید،عرضه و ارائه خدمات انواع الکتروگیربکس، اینورتر و سرو درایو را دارند. شرکت SEW دارای یازده کارخانه در سطح بین المللی از جمله کشورهای آلمان، آمریکا، فرانسه، چین، برزیل، فنلاند و بلاروس بوده و قطعات تولیدی این برند در کارخانه های دیگر آن که بیش از ۷۰ کارخانه می باشند مونتاژ می گردند.
شرکت SEW در ایران نیز سابقه طولانی داشته و به عنوان یک برند پیشرو و رهبر در زمینه انواع گیربکس صنعتی و الکتروگیربکس خدمات زیادی را به صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، سیمان، فولاد، بسه بندی، حمل و نقل و لجستیک، شیمیائی و داروسازی، کاشی و سرامیک، کشاورزی، معدن، میکسرهای مختلف، نوشابه سازی و ... ارائه کرده است. همانطور که می بینید الکتروگیربکس های صنعتی SEW در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد و دامنه کاربرد بسیار متنوعی دارد.
الکتروگیربکس SEW یا موتور گیربکس SEW با کیفیت مطلوب، راندمان و استحکام فوق العاده، در انواع مختلفی عرضه می گردد. حال به تشریح انواع الکتروگیربکس SEW به شرح ذیل می پردازیم.